23. 9. 2014.

Pederi i popovi






Ni za jedne, ni za druge ne marim puno. Baš mene briga ko se kako izjašnjava, kome polu je naklonjen i u šta veruje! Tuđe dupe me ne interesuje isto koliko i versko ubeđenje.

Obe moje staramajke, jedna katoličke vere, druga u medresu išla, jedno isto su uvek govorile:
"Hodže i popovi - najveći lopovi!"
Pedere nisu nikada pominjale, o njima sam saznavala sama.




Po običaju, čim si na netu, ne da ti se od budalaština pobeći! Dok nam ovi gore rade o glavi i na prosijački štap 'oće da nas sve dovedu, ovi pomenuti, nadigli se svi sa objavama "Za" i "Protiv". Kako ja lajava i jezičava da sada prećutim i preko svega, mrtvo-ladno, pređem?! Kao bajagi, nisam videla i nisam ništa pročitala?! Kao, ništa ja o tom' ne znam?!

Pošto sam žena, eksplicitno nisam protiv pedera. 
Prepuštam to ostrašćenim muškarcima, koji, sve mi se čini, svojom mržnjom prema ovima, prikrivaju sopstvene latentne sklonosti. Toliko ih mrze, da mogu iz čista mira da ih biju, kao da su pomenuti, omraženi objekti njihovog batinanja, malo pre, baš njih lično, hteli i želeli da naguze! A znamo da nisu!

Ili u muškom mozgu postoji jedna specifična, homofobočna vijuga, koju mi žene ne posedujemo, a koja radi na vrlo zanimljiv i neobičan način?! Vijuga koja se uključuje u pogon zvani "Ubij i zakolji" pri pomenu pederastije ili na "Diži uvis jarbole" tokom gledanja sočne pornjave u kojoj se dve ribe pohotno razlizuju. Ovo drugo nekako i kontam - živ sam stvor od krvi i mesa, sklon svakojakim porocima i strastima. Ali, tuci, ubij, polomi?!
Prosto, ne razumem taj poriv. Mogu da mrzim i bijem samo nekoga ko me lično ugrozio ili mi, ne daj Bože, na dete dirnuo!
U ostalim slučajevima samo tiho gunđam i u sopstveni brk, negodujem.

A ovi, duginih boja, baš se nadigli da paradiraju! Vide da smo u sranju preko vrata, svi kompletno obespravljeni kao građani, u glupe kmetove pretvoreni,  ali ponosno teraju svoje - parada pa parada!

Umesto da pametno iskoristite homoseksualnost kojom vas je priroda ili čista obest, obdarila:
Ljubite se na sred ulice, svakoga dana! Dobićete jednom ili više puta batine, Sud po običaju neće ništa uraditi jer ovde modrica čestitog čoveka ne vredi ni pišljiva boba, kamo li tek pederska, a vama je to prilika da se dokopate azilantske vize, zbog bla, bla, bla... I zauvek pobegnete iz naše divne Srbije!
Da sam ja peder, tako bih svoje isterala! Što da paradiram po Beogradu gde me biju, kada mogu po Amsterdamu gde mi se osmehuju?! Ako već gomila teoretičara zavera govore da pederi upravljaju svetom, sva će vam ambasadorska vrata savremenog sveta, biti širom otvorena!

Nego samo džarate gde ne treba i uljuljkanu u sva svoja dobra, crkvu, budite!

Bože me 'prosti, ponekad stičem utisak da su svi crkveni velikodostojnici čekali da se našeg Pavla, jedinog pravog Božijeg čoveka među svima njima, reše, pa da se slobodno, razbahate! Pavla, sluge Božijeg i sluge svoga naroda. 

Počeli i oni da se obesno, sa telohraniteljima, u skupim, crnim, automobilima voze. Lome pogače po kućama sagrađenim krvavim novcima i zlatom poskidanim sa ušiju i prstiju krivovernika. Izdaju saopštenja u kojima je isključivo LGBT populacija kriva za propast porodice i svih porodičnih vrednosti u državi! Ako već svoj narod volite i za njega se molite, što mu pravu istinu ne kažete?! Istinu o svemu što znate. Sve što ste čuli jedući zajedno sa političarima na vlasti, nazdravljajući likovima sa raznih evropskih poternica i drugim srpsko-pravoslavnim moćnicima. Vi tačno znate kako je i zašto ova država i svi mi u njoj, propala! 

A vaša hrišćanska dužnost je, koliko znam, da svome stadu istinu govorite i da se samo o njemu brinete. Da ga od sveg zla zaštitite! Od pljačke, krađe, ubistva...  Ne samo od, sramne i nedolične crkvi, pederastije!

Ovako, ispade da su pederi krivi što se dečiji dodatak dobija samo kada nemaš ni za hleba i što su nam deca naspidovana do te mere da ih ljudska krv, koju pred sobom vide, seksualno uzbuđuje a ne šokira i u očaj baca!

Pederi su prodali neku zemlju Arapima i pokrali pare sa sms-ova na 1003! Pederi su krivi što niko ne ulaže u poljoprivredu koja nam je, možda, jedini spas! Oni emituju hiljaditu epizodu "Male neveste" i promovišu nakaradnu muziku po televiziji?!

Treba motkom da se naoružam, da krenem put Beograda i da se nekom fegetu, nečijem sinu i detetu, mile mame najebem jer mi, treći put ove godine smanjuju platu i u procentima me, još uvek zdravorazumsku, budalom prave! Samo ne znam gde i kako da se sa popovima razračunam, jer me i oni, kao i ponosni, mnogo para koštaju?
Pandure plaćam da ove prve čuvaju, a umesto ovih drugih plaćam PDV!

Podjednako su mi se zamerili, pa su u istom postu, sasvim slučajno, završili.


photo credit: www.brucesallan.com








Нема коментара:

Постави коментар